Dermalogica – Zutphen

Bij  Wellness Center de Bronsbergen in Zutphen werken wij voornamelijk met beauty producten van het merk Dermalogica. Een prachtig merk met heerlijke producten, die wij vol trots aan onze gasten presenteren.

Waarom Dermalogica?

Voor ons een bewuste keuze, want Dermalogica is een kwalitatief hoogwaardig merk dat producten aanbiedt voor ieder huidtype. Op deze manier kunnen wij voor ieder huidtype de juiste, beste producten kiezen. Jouw huid krijgt daardoor een persoonlijke én optimale behandeling.

Met Dermalogica bieden wij bijvoorbeeld ook het facemapping concept aan. Jouw gezicht wordt in verschillende zones verdeeld en per zone wordt bepaald hoe jouw huidtype er uit ziet en waar het behoefte aan heeft. Wij kunnen jou een zeer persoonlijke en professionele manier van werken aanbieden, waar wij elke dag weer achterstaan.

Producten Dermalogica

Dermalogica biedt een zeer ruim aanbod producten. Van crèmes tot reinigingsproducten en van maskers tot producten om je hele lichaam lekker te verzorgen. Naast dat wij de producten gebruiken voor onze behandelingen, verkopen wij de producten ook. Je kan hiervoor terecht bij ons Wellness Center, Bronsbergen 27 te Zutphen, maar de producten zijn ook online te bestellen.