Op zaterdag 2 en zondag 3 juni kun je weer genieten van een opgietweekend bij de Bronsbergen!

Nadat we een paar dagen dicht zijn in verband met onderhoud, vieren we graag dat we weer stralend onze deuren kunnen openen! Dat doen we met een opgietweekend, een favoriet van veel van onze gasten. Voor ieder wat wils, er zijn veel verschillende activiteiten waaraan je kunt deelnemen. En heb je daar geen zin in? Dan maak je gewoon gebruik van de andere sauna’s.

Heb jij al eens een opgieting meegemaakt? Bekijk hier meer informatie over opgietingen.

Het programma:

Zaterdag 2 juni – extra veel opgietingen
Deze dag zijn er ieder uur opgietingen  in onze hout gestookte- en belevingssauna. Onze saunameesters verzinnen de mooiste, meest ontspannen thema’s met heerlijke geuren en drankjes en lekkernijen, zoals fruit en smoothies. Een opgieting is bijzonder om mee te maken, een ritueel dat telkens een eigen sfeer heeft en dat jou een beetje extra ontspanning geeft.
We sluiten de dag af met een opgietmarathon, van 18.00 tot 22.00 uur. Natuurlijk kun je tussentijds in- en uitstappen.

Zondag 3 juni – Lazy sunday
Ook op de zondag zijn er verschillende opgietingen te beleven. Daarnaast staat deze dag in het teken van de klankschalensessies. In de rustruimte nemen de trillingen van de klankschalen je mee in een diepe ontspanning. Geef je over aan de rust en laat deze bijzondere manier van ontspanning op je inwerken. Naast de sessies, kun je op zondag tussen 13.00 en 17.00 uur terecht voor klankschalenmassages; een diepgaande massage waarbij de klankschalen op en vlakbij jouw lichaam staan, waardoor ze werken als een innerlijke massage.

Het hele weekend: Rustgevende beeldmeditatie
Jolijn Stevens is 21 jaar en studeert af bij de Bronsbergen. Als onderdeel van haar opleiding Wellness & Lifestyle organiseert zij deze rustgevende beeldmeditatie-sessies.

Steeds minder tijd brengen wij in de natuur door, terwijl de natuur juist een plek is waar wij ons helemaal kunnen ontspannen. Een natuurlijke omgeving kan ons relaxter, gezonder en productiever maken. Natuur in combinatie met meditatie zal ervoor zorgen dat je lichaam en geest even alles los kunnen laten van het dagelijks leven en in een volledige ontspanning kunnen komen. Een meditatie is een ideale manier om jouw saunadag meer betekenis te geven. Je kunt zo in een volledige ontspanning de saunadag beginnen, of juist de dag mee afsluiten.

Tijdens deze beeldmeditatie gaan wij ons in gedachten verplaatsen naar het bos. Onze zintuigen zullen geprikkeld worden door de geuren en geluiden van het bos terwijl wij ons concentreren op de natuurlijke omgeving. Ik zal u pratend door de meditatie heen begeleiden terwijl u in een ontspannen liggende houding kunt genieten van de rust en ontspanning.

 

Is dit echt iets voor jou? Reserveer dan direct voor een van deze dagen!