Manicure Brummen

In ons dagelijks leven worden onze handen blootgesteld aan vele invloeden. Sommige van deze invloeden zorgen ervoor dat wij ruwe droge handen en grove nagels krijgen. Dit kan als erg vervelend ervaren worden omdat wij onze handen continu gebruiken en niet ongezien. Ze functioneren als ware als een persoonlijk visitekaartje. Beauty Center Zutphen wil in samenwerking met Wellness Center de Bronsbergen iedereen in de omgeving van Zutphen en omstreken voorzien van de behoefte aan mooi, schone, representatieve en verzorgde handen en nagels.

Beauty Center Zutphen is minder dan 10 minuten gelegen van Brummen.

Knippen of vijlen

Mensen verzorgen hun handen op veel verschillende manieren met de meest voorkomende manieren knippen of vijlen. De betere van de twee is absoluut vijlen. Omdat de nagel uit verschillende samengeperste lagen bestaat is er het risico dat met knippen door de druk de nagelplaten los van elkaar komen. Het resultaat is dat de nagels zwaar kan beschadigen en bovendien veel kwetsbaarder is voor scheurtjes. Echter wanneer je de nagel voorzichtig vijlt blijven de nagelplaten zeer nauw op elkaar.

Manicure Brummen

Manicure Brummen

Tijdens de reguliere manicure (ook wel handverzorging) worden nagels en nagelriemen verzorgt. Ook worden velletjes verwijdert en nagels gevijld. Tijdens een Deluxe manicure worden ook de handen uitgebreid behandeld door middel van verzorging en massage. Nog een verschil tussen de reguliere manicure en een Deluxe manicure is dat de Deluxe manicure afgesloten wordt met het lakken van de nagels.

Nagels lakken Brummen

Naast dat wij reguliere en Deluxe manicures aanbieden bieden wij ook los nagelslakken door een van onze schoonheidsspecialistes. Je kan je nagels laten lakken in kleurlak en kiezen uit een van de hippe kleurtjes Pupa nagellak of een french manicure. Een French manicure is een 3-stappen lak die de nagels een natuurlijke look geven. Kenmerkend is de witte halve maan aan de bovenkant van je nagels.

Een manicure is los te reserveren, maar ook in combinatie met een bezoek aan de sauna.