Opgietweekend - 19 t/m 21 januari

Kom genieten tijdens ons opgietweekend!

Je bent van 19 t/m 21 januari van harte welkom in ons Wellness Center de Bronsbergen.

Na het succes van ons afgelopen opgietweekend hebben wij besloten om van 19 t/m 21 januari opnieuw een opgietweekend te organiseren. Het hele weekend staat volledig in het teken van de meest relaxte en ontspannen opgietingen.

Reserveer nu

Wat kun jij verwachten van het opgietweekend?
Totale ontspanning, het gehele weekend zullen er elk uur opgietingen plaatsvinden in de hout gestookte- en de belevingssauna. We zullen je verassen met diverse opgietthema’s, heerlijke drankjes en lekkernijen zoals vers fruit en smoothies.

Thema’s opgietweekend 19 t/m 21 januari
Tijdens de 3 dagen van het opgietweekend kan jij iedere dag weer genieten van opgietingen met allerlei thema’s:

  • Vrijdag: Over de hele dag opgietingen met diverse thema’s. De dag wordt afgesloten met een opgietmarathon van 18.00 uur tot 21.00 uur (uiteraard tussentijds in- en uitstappen) waar je in 80 graden de wereld rondreist.
  • Zaterdag: Over de hele dag opgietingen met diverse thema’s.
  • Zondag: Lazy Sunday. Diverse opgietingen, veel klankschalen sessies en Nieuw! bij Wellness Center de Bronsbergen de klankschalen massages vanaf 13.00 uur. 25 minuten lang kun je genieten van een heerlijke massage, ondersteund door de klankschalen voor slechts € 25,-. Een bijzondere ervaring! Wil je graag genieten van deze nieuwe massage? Reserveer hier dan voor bij onze receptie: 0575-820250.

Wat is een opgieting?
Een opgieting is een ontspannen sauna ritueel waarbij geuren en warmte gebruikt worden om jouw volledig te laten ontspannen. De geuren worden in de vorm van oliën in combinatie met water op de hete stenen gegoten, hierdoor ontstaat er een geurende stoomwolk en stijgt de gevoelstemperatuur en de luchtvochtigheid. De opgieter verspreidt deze geurende stoom door met een handdoek of een grote waaier te wapperen. De manier van wapperen zorgt ervoor dat jij een prikkelende sensatie beleeft, de opgieting wordt altijd afgesloten met een heerlijk stuk vers fruit en een effectieve cool down. Onze enthousiaste opgieters krijgen bij ons de vrijheid en de ruimte om een persoonlijke touch te geven aan de opgieting, dit doen ze veelal door gebruik te maken van muziek, een verhaal of klankschalen.

Een opgieting iets voor jou?
Een opgieting is een intense ervaring waarbij je volledig kunt ontspannen, daarnaast is een opgieting zeer effectief. De hoge temperatuur stimuleert de aanmaak van antistoffen in je lichaam waardoor het de kans op een verkoudheid of griep verkleint. Het is dus niet alleen een heerlijk ontspannen ervaring, maar ook nog eens goed voor je.

Reserveer nu!
Ben jij toe aan optimale ontspanning? Kom dan naar het opgietweekend en geniet van optimale ontspanning. Naast de opgietingen zijn natuurlijk onze anderen saunafaciliteiten ook geopend en maken wij je dag graag extra compleet met een heerlijke behandeling. Ben jij overtuigd? Reserveer dan direct.