Workshops bij De Bronsbergen: Skin Experience en Make-Up

Voor velen is het al bekend: bij Wellness Center de Bronsbergen kun je niet alleen terecht voor de heerlijk relaxte sauna’s, binnen ons wellness center hebben wij ook een volwaardig beauty team dat iedere dag wéér onze gasten in de watten legt.
Onze specialistes willen hun kennis graag met jullie delen en wel door middel van diverse workshops!
Een gezellige avond voor jou alleen of gezellig samen met vriendinnen of familie, waarbij je kennis maakt met onze producten en hoe je deze het best kunt gebruiken. Er is een onderscheid gemaakt tussen workshops met de focus op de verzorging van de huid (Skin Experience) én workshops gericht op make-up (Pupa).
Extra leuk! Op donderdag 22 december hebben wij twee keer een Skin Experience Event waarbij naast onze eigen specialistes ook huidexpert Saskia van het merk Dermalogica aanwezig zal zijn.
Heb jij hier altijd al meer over willen weten? Geef je dan snel op via 0575 – 820250 of door een mail te sturen naar info@debronsbergen.nl

Praktische informatie:

  • Soorten workshops: Skin Experience Event en Pupa Make-Up Workshop
  • Data en thema’s: zie onderstaand overzicht
  • Dagen: de workshops vinden altijd op donderdag plaats
  • Tijd: van 19:30 uur tot 21:30 uur (Let op! Op 22 december afwijkende tijden)
  • Kosten: € 15,- per persoon, 2 personen voor € 25,-
  • Extra: alle deelnemers krijgen een waardebon van Wellness Center de Bronsbergen t.w.v. € 10,-
  • Aantal personen: maximaal 8 per avond, geef je dus snel op
  • Opgeven: via 0575 – 820250 of door een mail te sturen naar info@debronsbergen.nl

Workshops: thema’s en data

Skin Experience Event Pupa Make-Up Workshops
22 december (15:00 uur tot 17:00 uur) 8 december – Glitter & Glamour  
22 december (19:00 uur tot 21:00 uur) 15 december – Glitter & Glamour  
12 januari 26 januari –  Dag make-up (vol)
9 februari 23 februari – Shapen & Highlighten
9 maart 23 maart – Smokey eyes
6 april 20 april – Avond make-up (vol)
11 mei 25 mei – Natural look
8 juni 22 juni – Eyebrow shaping

Wat mag je verwachten van de workshops?

Skin Experience

Tijdens de Skin Experience workshops gaan we ons volledig richten op huidverbetering en exfoliatie. Wat moet je doen om je huid het beste te onderhouden? Hoe kan jij er voor zorgen dat jouw huid zo lang mogelijk blijft stralen? Tijdens deze avonden krijg je het antwoord op deze vragen. De invloed van het gebruik van gezond voedsel op je huid is ook een belangrijk onderdeel van deze avond. Uiteraard zorgen wij er dan ook voor dat je kunt genieten van gezonde drankjes (denk aan witte thee) en hapjes.
Samen nemen we bovendien plaats aan de “Skin Bar”, waar je kennis gaat maken met de producten van Dermalogica. Uiteraard mag je de producten ook ruiken en voelen, zodat je meteen weet wat ze voor jou kunnen betekenen.
Kortom: een avond waar je veel gaat leren, waarbij je kunt genieten van persoonlijke aandacht én van lekkere hapjes en drankjes.  

Pupa Make-Up Workshops

De Pupa make-up workshops hebben vrijwel iedere keer een ander thema. Van natural look tot glitter & glamour, je kunt alle kanten op na het volgen van de workshops.
Bij Wellness Center de Bronsbergen werken wij uitsluitend met het kwalitatieve en vooruitstrevende make-up merk Pupa. Tijdens de workshops gaan wij jullie hier kennis mee laten maken. Iedereen begint met het aanbrengen van de basis make-up, waarna we overgaan op het thema van die avond. Voor de feestdagen mag het lekker knallen, op een gewone werkdag wil je er ook op je best uitzien maar mag het wat minder.
Wij leggen je alles uit over hoe jij het beste je make-up aan kunt brengen en schromen uiteraard niet om je te adviseren wat het best bij jou past. Na het volgen van onze make-up workshops zie je er niet alleen die avond op je best uit, jij weet ook hoe jij jezelf in de toekomst kan laten shinen.
Tijdens deze gezellige avond verzorgen wij een lekker hapje en drankje, zodat je met een voldaan gevoel naar huis kunt.

 

_99b8544