Arrangementen

Met heel veel aandacht en passie hebben wij een aantal arrangementen voor je samengesteld. Deze arrangementen zijn voorzien van verschillende behandelingen en culinaire gerechten. Complete én voordelige arrangementen om ieder zijn of haar wens te vervullen. Voor elke behoefte is er een passend arrangement, met verscheidene thema’s en samenstellingen. Wil jij wel een (beauty)behandeling maar geen bezoek aan de sauna? Dan zijn onze zorgvuldig samengestelde Only Beauty arrangementen iets voor jou.

Wellness

Onze wellness arrangementen hebben hun basis in onze sauna’s en thermen in combinatie met één of meerdere van onze behandelingen. Indien je kiest voor een wellness arrangement, dan kies je voor een heerlijke ervaring waarin je tot rust zult komen.

Culinair

Laat je verrassen door onze kok met één van onze bijzondere culinaire arrangementen. Heerlijk eten, bereid met de beste en meest verse ingrediënten, en met een prachtig uitzicht over onze tuin en het Bronsbergenmeer. Je vertoeft in ons restaurant/lounge tussen uw behandelingen of saunagangen door.

Beauty

Een dagje sauna is natuurlijk al ontzettend genieten, maar hoe vaak leg jij jezelf nou echt in de watten? Voeg een ontspannende en effectieve behandeling toe aan je dag voor een onvergetelijke ervaring! Van een effectieve gezichtsbehandeling, een ontspannende masssage of een heerlijke hamam; de mogelijkheden zijn eindeloos! Onze beauty arrangementen voegen 1 of meerdere behandelingen toe aan je saunadag. Door ons ‘only beauty’ concept is het ook mogelijk alleen de behandelingen in de vorm van een arrangement te reserveren. Kijk snel welk arrangement het beste bij jou past!