Buitenfaciliteiten

Wellness Center de Bronsbergen kent een prachtige locatie in de bijzondere mooie omgeving van Zutphen. Het center wordt omringd door het Bronsbergenmeer en beschikt over een eigen, grote tuin waar privacy gewaarborgd is. Op ons buitenterrein staan diverse sauna’s en zijn er ruimschoots mogelijkheden om te genieten van de natuurlijke omgeving, op bijvoorbeeld onze zonneweides.

Dit vind je op onze buitenruimte

 • Sauna’s

  Op ons buitenterrein staan twee van onze sauna’s, te weten: de hout gestookte stilte sauna en de belevingssauna. Op deze pagina kun je alles lezen over deze sauna’s en de werking en effect op jouw lichaam.

 • Meditatiehuisje

  Laat niet alleen jouw lichaam ontspannen en tot rust komen, maar geef ook aandacht aan jouw geest. In ons speciale meditatiehuisje kun je in alle rust jouw eigen spirituele reis maken. Het huisje is gelegen in de rustige en mooie tuin van ons wellness center.

 • Terras

  Vanuit ons restaurant/lounge kun je het ruime terras betreden. Dit terras ligt aan het water en biedt een prachtig uitzicht over het Bronsbergenmeer. Ook heb je vanuit het terras uitzicht op onze bijzondere en mooi aangelegde tuin.
  Om het hoogteverschil tussen het water en ons center te overbruggen, hebben wij ons terrras in verschillende niveaus aangelegd. Het terras is daardoor geen groot onoverzichtelijk plein, maar biedt knusse zitplaatsen voor iedereen.

 • Zonneweide

  Op verschillende plaatsen op ons buitenterrein zijn zonneweides aangelegd. Mooie, kleine stukjes groen waar je even kunt neerstrijken om tot rust te komen, en hopelijk van elk beetje zon dat er doorheen komt wat mee te krijgen. Ook in het nieuwe deel van onze tuin is nu een zonneweide waar je gebruik van kunt maken.

 • Zwembad

  Zwem je liever in de buitenlucht? Dat kan bij ons. In ons verwarmde buitenbad kun je in eigen tempo bewegen of ontspannen. Heerlijk tussen de saunagangen door.