Gezichtsbehandelingen

Tijd voor ultieme ontspanning. Met onze gepersonaliseerde gezichtsbehandelingen geven we jou de rust die jij verdient. Geen enkele huid is hetzelfde en daarom werken wij niet met een standaardbehandeling. Lees op deze pagina hoe we jouw gezicht de behandeling geven die het verdient. We houden oog voor detail, voor jou en jouw huid.

 

 

Gepersonaliseerde gezichtsbehandelingen

Ieder gezicht en elke huid is anders. Voordat wij starten met de gezichtsbehandeling maken we een grondige huidanalyse. We maken deze huidanalyse door middel van Face Mapping. We bepalen de conditie van jouw huid en daardoor kunnen we de behandeling volledig aanpassen aan jouw huidbehoefte en -wens. 

Waar de één last heeft van rimpels, pigmentvlekken of een droge huid, heeft de ander last van acne of littekens. Deze huidanalyse is dan ook essentieel voor onze gepersonaliseerde behandeling en zorgt voor een maximaal resultaat. We passen zowel de behandeling als het product aan op de huidanalyse. Heb je hierover vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.  


Soorten behandelingen

Bij ons zijn diverse behandelingen mogelijk. Van 25, 40, 55 of 75 minuten. Kies bewust een moment voor jezelf en ontspan tijdens de behandelingen van onze professionele collega’s. 

MicroZone Treatment

De MicroZone Treatment besteedt snel en effectief de benodigde aandacht aan jouw huid. Het is een korte, doeltreffende behandeling en biedt oplossingen voor een vervelende pukkel, een doffe huid of kringen onder de ogen. Lees meer over de MicroZone behandeling.

Acne

Acne is ontzettend vervelend, dat begrijpen we. Wij bieden professionele behandelingen aan voor jouw huidontstekingen en het mooie is dat veel zorgverzekeraars de behandelingen vergoeden. Wij werken met de kwaliteitsproducten van Bernard Cassiere. Lees hier verder.

Wenkbrauwen en wimpers

Wenkbrauwen en wimpers bepalen de uitdrukking van jouw gezicht. Wil je er verzorgd en fris uitzien? Dan adviseren we om de wenkbrauwen en wimpers door onze vakkundige specialisten te laten behandelen. Laat jouw wenkbrauwen in model epileren en/of waxen. Ook is het mogelijk om jouw wimpers te laten verven. Bekijk hier de mogelijkheden. 

 

Persoonlijk aandacht bij de Bronsbergen

Voel je welkom bij de Bronsbergen. We zijn een kleinschalige en professionele wellness center, gelegen in de bijzonder mooie omgeving van Zutphen. Door de kleinschaligheid, gastvrijheid en hoge kwaliteit in combinatie met persoonlijke aandacht is elk bezoek de ultieme ervaring van ontspanning, culinair genieten en beauty. Wanneer mogen we jou verwelkomen? 

 

Voel je als herboren door onze arrangementen

Maak jouw dag gezichtsbehandeling compleet en boek één van onze heerlijke arrangementen. Bekijk onze culinaire arrangementen waar je een dag sauna combineert met onze culinaire hoogstandjes of laat je heerlijk masseren door onze vakkundige masseurs.

Laat je verwennen. Je bent het waard. Reserveer nu.

Je bent natuurlijk altijd welkom om een keer binnen te lopen, maar omdat we teleurstelling willen voorkomen is het fijner om van te voren even te reserveren.