Gezichtsverzorging

Ons gezicht is erg belangrijk voor ons. Het geeft het meeste weer wie we zijn en is onze grootste identiteit. Wanneer we problemen ondervinden met onze huid kan dit voor ongemakkelijkheid en onzekerheden zorgen. Wij als Wellness Center vinden niet alleen de ontspanning van een gezichtsbehandeling belangrijk maar geven ook grote prioriteit aan probleem oplossen. Daarom hebben we ervoor gekozen om met de deskundige ‘no nonsense’ producten van Dermalogica te werken in ons schoonheidssalon.

Dermalogica onderscheidt zich met haar professionele treatments doordat iedere behandeling gepersonaliseerd wordt. Door middel van een grondige Face Mapping voorafgaand aan de behandeling, wordt een diagnose van de huid gemaakt.

Wat is een Facemapping?

Tijdens een facemapping wordt het gelaat onderverdeeld in diverse zones. De huid wordt niet als geheel geanalyseerd, maar er wordt per zone gekeken. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat de huid op het voorhoofd vochtarm is, maar de huid op de kin wat vettig. Dit zijn 2 aparte zones die duidelijk een andere verzorging vereisen om probleemoplossend te werk te kunnen gaan.

Vervolgens kan de gezichtsbehandeling dan worden aangepast aan de huidbehoefte op dat moment en wordt er door de schoonheidsspecialiste een persoonlijk behandelplan opgesteld. Je zult merken dat je huid een verbetering te zien geeft, en dat is wat telt!

Doordat wij ook werken met het ‘only beauty’ concept is het bouwen aan een gezonde huid en het onderhouden een stuk gemakkelijker. Ook zonder een bezoek aan de sauna kan je een gezichtsbehandeling reserveren. Een gezonde huid vergt goede gelaatsverzorging, ook thuis. De producten van Dermalogica zijn verkrijgbaar in onze schoonheidssalon maar ook via de webshop.

Let wel op! Dermalogica werkt met diverse lijnen en heeft zeer grote productgroepen. Om er zeker van te zijn dat jij de juiste producten aanschaft en dus het beste resultaat behaald raden we je aan om eerst deskundig huidadvies te verkrijgen van een van onze schoonheidsspecialistes. Dit kan d.m.v. een gratis Face mapping. Deze zit in al onze gezichtsbehandelingen inbegrepen maar is ook los te boeken. De losse gratis en vrijblijvende facemapping kan alleen telefonisch gereserveerd worden 0575 820250.

Je bent natuurlijk altijd welkom om een keer binnen te lopen, maar omdat we teleurstelling willen voorkomen is het fijner om van te voren even te reserveren.