Beauty Centrum Zutphen

Welkom bij Beauty Centrum Zutphen! Waar de meesten Wellness Center de Bronsbergen kennen van een combinatie tussen sauna, beauty én culinair, kun je hier ook terecht als je alleen een beauty behandeling wilt. Wij bieden pedicure, waxen, gezichtsbehandelingen, massages en meer… Ons “only beauty” concept is te boeken door iedereen. Onze gediplomeerde beautyspecialistes en masseuses staan dagelijks voor je klaar om je geheel in de watten te leggen.

En uiteraard ben je als “only beauty” gast ook van harte welkom in ons restaurant c.q. lounge. Lekker even nagenieten met een heerlijk kopje koffie of een lekkere smoothie. Maar natuurlijk ook als je je dag helemaal compleet wilt maken en kun je genieten van de uitgebreide culinaire gerechten op onze lunch- en dinerkaart. Wij zorgen ervoor dat jouw beauty dag nog relaxter wordt!

Hoe werkt het only beauty concept?
Het only beauty concept bij ons beauty centrum in Zutphen werkt op dezelfde manier als bij een reguliere specialist. Je maakt een afspraak op het tijdstip dat jouw uitkomt. Bij binnenkomst wordt je van harte welkom geheten door onze receptioniste. Voor alle beauty behandelingen hebben wij speciale, professionele ruimtes ingericht met airconditioning en werken wij met kwalitatieve apparatuur en aansprekende producten.

Massages, gezichtsbehandeling en meer

Binnen het only beauty concept vallen ook massages. Wij bieden een ruim aanbod aan massages: ayurveda, hotstone, klassiek, voetreflex en ook als je zwanger bent, kun je heerlijk komen relaxen. Naast dat een massage echt een moment van rust voor jezelf is, kunnen wij er ook voor zorgen dat je je net weer even wat beter voelt.

Benieuwd welke behandelingen wij graag voor je verrichten binnen ons “only beauty” concept? Bekijk in onderstaand overzicht de verschillende mogelijkheden:

Gezicht

Lichaam

Massages

Voeten

Make-up

Wij bieden ook arrangementen op only beauty gebied. Voor als je er echt een heerlijke dagje verwennerij van wil maken….

ayurveda-massage

Schoonheidsspecialistes Zutphen

Bij het Beauty Centrum in Zutphen werken 10 specialistes die dagelijks bezig zijn zichzelf te ontwikkelen. Ze leren van elkaar, maar schromen ook niet hun kennis up-to-date te houden door middel van cursussen en meer. Uiteindelijk is ons doel om onze gasten tevreden te houden. Hierdoor breiden wij onze behandelingen ook regelmatig uit. Een voorbeeld hiervan is de acne behandeling, welke bij ons in veel gevallen zelfs door de verzekering vergoed wordt. Je bent méér dan welkom bij ons Beauty Center in Zutphen.

Bernard Cassiere

Bij Beauty Center Zutphen werken wij met het kwalitatief hoogwaardige merk Bernard Cassiere. Het mooie aan Bernard Cassiere is dat zij producten aanbieden voor ieder huidtype, wat er voor zorgt dat wij altijd de juiste producten kunnen selecteren die bij de specifieke gast passen. De producten van Bernard Cassiere zijn ook bij ons op locatie te koop.