Beauty Center Zutphen

Waar de meesten Wellness Center de Bronsbergen kennen van een combinatie tussen sauna, beauty én culinair, kun je hier ook terecht als je enkel een beauty behandeling wil. Dit zogenaamde “only beauty” concept is te boeken door iedereen. Onze beauty specialistes staan graag voor je klaar en hebben een breed scala aan specialismes.

En uiteraard ben je als “only beauty” gast ook van harte welkom in ons restaurant / lounge. Om even na te genieten met een lekker kopje koffie of een heerlijk smoothie, maar ook als je je dag helemaal compleet wilt maken en gebruik wilt maken van de culinaire gerechten op onze lunch- en dinerkaart. Wij zorgen ervoor dat jouw beauty dag nog relaxter wordt.

Hoe werkt het only beauty concept?
Het only beauty concept bij ons beauty center in Zutphen werkt op dezelfde manier als bij een reguliere specialist. Denk aan pedicure, waxen en meer. Je maakt een afspraak op het
tijdstip van jou wens en je wordt van harte welkom geheten door onze receptionisten. Voor alle beauty behandelingen hebben wij speciale, professionele ruimtes ingericht en werken wij met kwalitatieve apparatuur en aansprekende producten.
Op make-up gebied gebruiken wij uitsluitend het merk Pupa Milano. Wij hebben hiervoor gekozen omdat de make-up van zeer goede kwaliteit is en de make-up lijn daarnaast ook helemaal met de tijd meegaat. Voor de huidverzorging hebben wij voor het merk Dermalogica gekozen. De producten van Dermalogica zijn zeer huidvriendelijk en door het brede assortiment kunnen wij altijd het antwoord op jouw huidvraag vinden.

make-up2

 

Massages, gezichtsbehandeling en meer

Binnen het only beauty concept vallen ook massages. Wij bieden een ruim aanbod aan massages: ayurveda, hotstone, klassiek, voetreflex en ook als je zwanger bent kan je heerlijk komen relaxen. Naast dat een massage echt een moment van rust voor jezelf is, kunnen wij er ook voor zorgen dat je je net weer even wat beter voelt.
Benieuwd welke behandelingen wij graag voor je verrichten binnen ons “only beauty” concept? Bekijk in onderstaand overzicht de verschillende mogelijkheden:

Gezicht

 

Lichaam

Massages

Voeten

Make-up

Wij bieden ook arrangementen op only beauty gebied. Voor als je er echt een heerlijke dagje verwennerij van wil maken.

ayurveda-massage

Schoonheidsspecialistes Zutphen

Bij Beauty Center in Zutphen werken 10 specialistes die dagelijks bezig zijn zichzelf te ontwikkelen. Ze leren van elkaar, maar schromen ook niet hun kennis up-to-date te houden door middel van cursussen en meer. Uiteindelijk is ons doel om onze gasten tevreden te houden. Hierdoor breiden wij onze behandelingen ook regelmatig uit. Een voorbeeld hiervan is de acne behandeling, welke bij ons in veel gevallen zelfs door de verzekering vergoed wordt.

Je bent méér dan welkom bij ons Beauty Center in Zutphen.

 

Dermalogica

Bij Beauty Center Zutphen werken wij met het kwalitatief hoogwaardige merk Dermalogica. Het mooie aan Dermalogica is dat zij producten aanbieden voor ieder huidtype, wat er voor zorgt dat wij altijd de juiste producten kunnen selecteren die bij de specifieke gast passen. De producten van Dermalogica zijn ook bij ons op locatie te koop of te bestellen via de webshop.