Restaurant en lounge

Een wellness ervaring bij Wellness Center de Bronsbergen wordt helemaal compleet met een hapje of drankje in ons gezellige restaurant en lounge. Na een bezoek aan de sauna of tussen de heerlijke behandelingen door één van onze beauty-specialisten kun je hier heerlijk lunchen of dineren.

Onze professionele koks en enthousiaste mensen van de bediening staan voor je klaar om jou wellness dagje aan te vullen met een culinaire traktatie. Er is ruimschoots keuze en variatie: van heerlijke salades en soepen tot een heerlijk hoofdgerecht, van een vers sapje tot een goed glas wijn. Uiteraard werken wij met mooie, verse en gezonde producten.

Het restaurant en lounge hebben een mooi uitzicht over onze prachtige tuinen en bij lekker weer is het mogelijk om op het terras of de zonneweide te genieten onder het genot van een smoothie, een kop Moods Coffee of een goed glas wijn.

Onze medewerkers verwelkomen je graag in ons restaurant en lounge. Heb je speciale wensen? Vraag het ons en wij zorgen er voor.

Menukaart