Beauty arrangement

Wil je genieten van een beautybehandeling, maar geen gebruik maken van de sauna? Reserveer dan een luxe beauty arrangement bij de Bronsbergen. Onze Only Beauty arrangementen bieden de keuze uit 1 of 2 beautybehandelingen in combinatie met een heerlijke 2-gangen lunch. Tijdens onze behandelingen maken we gebruik van de hoogwaardige producten van Bernard Cassiere. Wij zorgen er graag voor dat je weer uitgerust en stralend naar huis gaat!


Natural Beauty arrangement met 1 behandeling

Bij het Natural Beauty arrangement heb je de keuze uit een ontspannende gezichtsbehandeling of een heerlijke massage. Voor en na de behandeling kun je genieten van een lekker drankje in ons prachtige restaurant. Daarnaast kun je neerstrijken voor een luxe 2-gangen lunch van onze chef, bestaande uit een vers soepje en een rijk belegd broodje. Kies een fijne plek uit en laat je verrassen. Blijf gerust zitten, verzonken in een goed boek of gesprek. Hét moment voor een lekker lang relaxmoment in badjas. Badjas, handdoek en slippers krijg je van ons te leen bij binnenkomst.

Natural Beauty arrangement boeken


Beauty Experience arrangement met 2 behandelingen

Wil je graag extra genieten en twee behandelingen kiezen? Boek dan het Beauty Experience arrangement. Voel je als herboren na de combinatie van een massage én een gezichtsbehandeling naar keuze. Uiteraard zit ook bij dit arrangement een 2-gangen verrassingslunch inbegrepen. Heb je een specifiek dieet of zijn er dingen die je liever niet eet? Geef het gerust door aan onze professionele chef! Bekijk voor een eerste indruk vast onze fantastische menukaart.

Beauty Experience arrangement boeken


Losse beauty behandeling

Liever geen gebruik maken van een arrangement? Uiteraard zijn onze behandelingen ook los te reserveren. Maak een keuze uit één van onze beauty behandelingen en combineer naar hartelust met andere gezichts- en lichaamsbehandelingen, massages, saunabezoek en een lekker hapje en drankje in onze lounge. Wij hebben alle faciliteiten in huis voor een ontspannen dagje uit. Dit zijn onze sauna’s:

 

  • Belevingssauna
  • Bio sauna
  • Hout gestookte stilte sauna
  • Infrarood sauna
  • Kelo sauna
  • Stoom sauna
  • Zoutsteen sauna
  • 70°C sauna

Om je een complete ervaring aan te kunnen bieden hebben wij verschillende soorten sauna’s. Elk met unieke eigenschappen en werking. Heb je vragen over één van onze sauna’s en de werking ervan? Vraag het gerust aan onze medewerkers!


Overnachting bijboeken

Ga jij voor de ultieme luxe ervaring? Boek dan ook een overnachting op een prachtige locatie bij. Wat dacht je van een nachtje in een kasteel, villa of landgoedhotel? Wat een droom! Ook ideaal om cadeau te doen aan bijvoorbeeld een zus, vriend(in) of (schoon)moeder. Kom heerlijk samen genieten en ga als herboren naar huis!