DuoFun, DuoRelaxtime, DuoMooi!

Even lekker een (wellness/relax) momentje voor jezelf, maar dan samen!

Wistjedat…
Het mogelijk is om een behandeling samen te nemen? En niet één behandeling, maar ELKE behandeling! Gezellig en relaxed met zijn tweetjes; DuoFun, DuoRelaxtime, DuoMooi!

Een zogenoemde duo behandeling, wat houdt dat nou precies in?
De duo behandeling is mogelijk met elke behandeling. Van een hamam, een massage tot aan een gezichtsbehandeling. Naast dat je met zijn tweeën tegelijkertijd wordt behandeld, bevind je je ook in dezelfde ruimte.
De duo ruimtes zijn speciaal ingericht om twee personen tegelijkertijd te kunnen voorzien van de gewenste behandeling. Indien de beschikbaarheid het toelaat is het ook mogelijk beide een andere variatie op de klassieke massage te reserveren (denk aan een Ayurvedische of bijvoorbeeld een hotstone massage) Om teleurstelling te voorkomen is het van belang dat de behandelingen van tevoren worden gereserveerd.

Ook een minder ontspannen moment zoals harsen of epileren kan in de vorm van een duo behandeling gegeven worden. Een pijnlijk en ongemakkelijk moment, wat met zijn tweeën kan resulteren in een grote dosis hilariteit. En daarnaast; gedeelde smart is halve smart!

De behandeling sluit je af met een lekker kopje thee. Samen met je partner, moeder, vriendin… ontspannen en genieten was nog nooit zo gezellig!

_99b8463

 

Ervaringen van klanten:

“Omdat we ver van elkaar wonen proberen we minimaal eens in de twee maanden een dagje uit in te plannen. Wellness Center Bronsbergen ligt ongeveer in het midden en is daarnaast ook een aangename sauna om een dag te ontspannen. Eigenlijk nemen we ook altijd een behandeling samen. Tijdens een gezichtsbehandeling komt het nog vaak voor dat we ondertussen ook lekker aan het kletsen zijn. Dubbel op genieten dus!”

Daisy, samen met zus

“Mijn moeder en ik kunnen beide erg genieten van een massage en het leek ons erg leuk om die samen te nemen. Alleen wou mijn moeder graag een Hot-stone… Gelukkig was dat voor het beautyteam van Wellness Center de Bronsbergen geen enkel probleem en werd de massage alsnog tegelijkertijd in dezelfde ruimte gegeven. Top geregeld!”

Jantina, samen met moeder

“Door de komst van ons tweede kindje hebben wij een onwijs hectische tijd achter de rug gehad en een dagje ontspanning kwam als geroepen. Ik ben zelf niet heel vaak naar de sauna geweest en wou graag mijn vriendin verrassen met een behandeling, maar vond het zelf ook wel erg spannend. Dat klinkt misschien een beetje gek, maar gelukkig was het ook mogelijk om met zijn tweeën tegelijker tijd een behandeling te reserveren. Ik heb een heerlijke hamam voor ons beide geboekt en het was zeker voor herhaling vatbaar!”

Peter, samen met partner

“Als ik er aan terug denk schiet ik alweer bijna in de lach. Mijn vriend had ontzettend last van ongewenst lichaamshaar en met name op zijn rug. Ik probeerde hem al jaren naar de schoonheidsspecialiste te krijgen, maar hij hield de boot af. Tot ik zei dat ik dan meeging en ook een harsbehandeling zou ondergaan… Hij was even vergeten dat ik dat al veel vaker gedaan had en dat het harsen van mijn beenhaar veel minder pijnlijk was dan zijn rug. Waar hij dacht mij te kunnen uitlachen, was ik uiteindelijk degene die niet meer bij kwam!”

Irene, samen met partner

 

Bij Wellness Center de Bronsbergen ben je meer dan welkom!