Massages

Everybody needs a massage! Een massage is goed voor je. Naast dat het een moment is om bijvoorbeeld even te ontspannen, zorgt een massage ook voor soepele spieren, het verzachten van pijnlijke spieren en verbetert het de bloedcirculatie. Ook verbetert een goede massage jouw nachtrust en concentratie. Kortom: een massage is goed voor je. Wij bieden diverse soorten massages aan, van 25 tot 55 minuten. Vind bij ons de massage die bij jou past.

 

Klassieke massage

Wil je maximaal ontspannen en een stimulans van jouw spieren en doorbloeding? Ga voor de klassieke massage waar jouw spieren, pezen, weefsel en huid met geurende olie gekneed wordt. Lees hier meer over de klassieke massage of boek direct.

Hotstone massage

Bij een hotstone massage wordt de ontgifting van het lichaam gestimuleerd en dringt de warmte van de stenen tot diep door in het spierweefsel. Het is een volledige lichaamsmassage en we streven naar een volledige ontspanning. Ga jij voor de hotstone massage?

Ayurveda massage

Rust en balans aan lichaam en geest, dat is wat de Ayurveda massage jou geeft. Ayurveda is een zeer oude Indiase gezondheidsleer waarbij de drie dosha’s Vata, Pitta en Kapha – bestaande uit ether, lucht, vuur, water en aarde – weer in balans gebracht worden. Met zachte, strelende bewegingen masseren we de warme olie in de huid. Dit is de ultieme ontspanningsmassage. Lees hier meer over de ayurveda massage.

Klankschaalmassage

De klankschaalmassage is een helende massage die diepe ontspanning aan het lichaam biedt. De klank en trillingen van klankschalen werken diep in op het lichaam voor de ultieme ontspanning. Het enige wat je hoeft te doen, is ontspannen en de heerlijke klanken en trillingen op je in laten werken. Probeer nu een klankschaal massage.

Zwangerschapsmassage

Zwangerschap en massage: gun jezelf en jouw kindje de ultieme ontspanning door onze zwangerschapsmassages. Door onze gespecialiseerde masseur word je volledig in de watten gelegd. Ook leuk als cadeau. Lees verder of reserveer jouw zwangerschapsmassage.

Waarom is massage & sauna een goede combinatie?

De combinatie van massage en saunabezoek wordt al vele jaren als zeer effectief ervaren. De warmte van de sauna maakt jouw spieren losser waarna een massage een nog beter effect bereikt. Een goede doorbloeding van de huid is het resultaat van de wisseling tussen warm en koud tijdens je sauna bezoek. Door je dagje sauna af te sluiten of (beter nog) af te wisselen met een massage versterk je dit effect. Daarnaast zijn de spieren al een stuk soepeler door de warmte wat zorgt voor extra ontspanning tijdens de massage. Om ervoor te zorgen dat die warmte vastgehouden wordt, is de massageruimte goed verwarmd en wordt er gemasseerd met verwarmde olie. Doordat de poriën goed geopend zijn zal de massageolie nog beter in de huid doordringen. De huid zal soepel aanvoelen.

Tip!

Zorg dat je goed drinkt. Tijdens je saunabezoek moet je natuurlijk al veel drinken om er voor te zorgen dat het vocht dat je verliest aangevuld wordt, maar met een massage is dit ook erg belangrijk. Tijdens een massage wordt de doorbloeding in het lichaam gestimuleerd en komen er diverse afvalstoffen vrij. Deze afvalstoffen wil je kwijt raken en dat doe je door voldoende drinken.

Reserveer nu jouw massage

De massages zijn te boeken als enkele of duo-behandeling, als onderdeel van een arrangement en daarnaast ook zonder saunabezoek met ons ‘only beauty’ concept.
Wellness center de Bronsbergen is zeer goed bereikbaar vanaf bijvoorbeeld Brummen, Bussloo, Dieren, Eefde, Eerbeek, Empe, Epse, Gorssel, Leuvenheim, Lochem, Steenderen, Vorden en Warnsveld. Waar wacht je nog op? Reserveer nu jouw plekje en we verwelkomen je graag.