Sauna Zutphen – Wellness Center de Bronsbergen

Ons Wellness Center de Bronsbergen  ligt aan de rand van Zutphen, nabij de uiterwaarden van de IJssel. Dit complete Wellness Center is geïnspireerd op de natuurlijke elementen van Wellness. Bij ons Wellness Center in Zutphen staat optimaal genieten centraal, door de kleinschaligheid van het Wellness Center staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Hieronder zie je de aanbiedingen die we op dit moment aanbieden, van een heerlijk Winters Relax Arrangement tot een sauna dag-entree voor maar €16,25.

Optimaal genieten in Zutphen bij Wellness Center de Bronsbergen

Wellness Center de Bronsbergen is een sauna faciliteit gelegen in de bijzonder mooie omgeving van Zutphen, omringd door het Bronsbergenmeer. Wellness Center de Bronsbergen is een plek waar iedereen van harte welkom is en waar optimaal genieten op zijn plaats is. Door de kleinschaligheid en gastvrijheid is persoonlijke aandacht een belangrijk aspect van Wellness Center de Bronsbergen. Zo wordt er een ultieme ervaring van ontspanning, lekker eten en beauty gecreëerd.

Bij ons Wellness Center de Bronsbergen heb je een ruime keuze uit verschillende arrangementen en behandelingen om ieder zijn of haar wens te vervullen. Je kunt gebruik maken van onze verschillende sauna faciliteiten waaronder onze Infra Rood sauna, de Bio sauna, Zoutsteen sauna of de Kelo Sauna. Ook beschikt Wellness Center de Bronsbergen over verschillende baden waarin jouw lichaam op temperatuur kan komen en heerlijk kan ontspannen. Om tussen door even te rusten kun je gebruik maken van de verschillende relax- en lounge ruimtes.

Om jouw dag helemaal compleet te maken kun je een bezoek brengen aan ons restaurant/lounge, hier wordt je verrast met heerlijke culinaire gerechten die bereidt zijn op een verantwoorde manier met gezonde en verse producten. Wil jij jouw dag net iets extra’s geven? Boek dan één van onze behandelingen in ons Beauty Center. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een klassieke massage, een gezichtsmassage, een bezoekje aan onze Hamam of een heerlijke hot stone massage. Ook voor uiterlijke verzorging ben jij hier aan het juiste adres. Laat je nagels doen tijdens een mani- of pedicure of woon een van onze make-up workshops bij om weer op de hoogte te zijn van de laatste trends en ontwikkelingen op make-up gebied.

Je bent méér dan welkom.