Arrangementen

Onze arrangementen zijn speciaal voor jou samengesteld. Omdat eenieder andere wensen heeft, hebben wij een ruim en divers aanbod qua arrangementen. Culinair, Beauty of combinatie van beide, maar ook met of zonder sauna door ons only beauty concept. Hieronder vind je onze voordelige arrangementen.

Culinair

Wanneer je ons Wellness Center bezoekt is het mogelijk te genieten van een hapje of drankje in ons prachtig ingerichte loungerestaurant. Deze tongstrelende ervaring wil je niet missen! Met dagverse (streek) producten worden er smaakvolle gerechten bereidt in de keuken van Wellness Center de Bronsbergen. Breid je dagje sauna uit met een heerlijke lunch of diner door 1 van onze culinaire arrangementen te boeken. Heb je een allergie of intolerantie? Onze keuken kan hier rekening mee houden. Informeer voorafgaande aan je bezoek bij onze receptie.

Beauty

Een dagje sauna is natuurlijk al ontzettend genieten, maar hoe vaak leg jij jezelf nou echt in de watten? Voeg een ontspannende en effectieve behandeling toe aan je dag voor een onvergetelijke ervaring! Van een effectieve gezichtsbehandeling, een ontspannende masssage of een heerlijke hamam; de mogelijkheden zijn eindeloos! Onze beauty arrangementen voegen 1 of meerdere behandelingen toe aan je saunadag. Door ons ‘only beauty’ concept is het ook mogelijk alleen de behandelingen in de vorm van een arrangement te reserveren. Kijk snel welk arrangement het beste bij jou past!

Beauty & Culinair

Voor een echt complete dag zijn er de arrangementen met een combinatie van het beste van de beauty en culinair. Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn.

Wil je graag je arrangement aanpassen of uitbreiden? Dit kan natuurlijk ook! Vraag naar de mogelijkheden bij onze receptie.