Zwemles

Bij de Bronsbergen kunnen kinderen zwemles volgen en het ABC-diploma halen. De zwemlessen worden gegeven door de enthousiaste en gediplomeerde instructeurs van NLG de Brink uit Zelhem, ook een NLG vestiging. De lessen vinden plaats volgens het speciaal door NLG ontwikkelde Joepie-stappenplan, dat de kinderen door de hele zwemlesperiode leidt.

  • er wordt één keer per week les gegeven
  • een les duurt 45 minuten
  • de lessen vinden plaats in het binnenbad van Wellness Center de Bronsbergen in Zutphen, buiten de openingstijden van het wellness center.
  • zwemleskinderen en sauna bezoekers zullen derhalve nooit tegelijk in het bad aanwezig zijn.
  • het afzwemmen voor diploma vindt plaats bij NLG de Brink in Zelhem.
  • De laatste oefenperiode wordt extra gezwommen in Zelhem, ter voorbereiding van het afzwemmen. In deze periode zwemt jouw kind 2 x per week.
  • aanmelden kan al vanaf 4 jaar
  • Er wordt gelest in kleine groepjes. De leerlingen hebben gratis toegang, gedurende de zwemlesperiode,  tijdens alle recreatieve uren bij NLG de Brink.
  • de vorderingen van de zwemlessen zijn online te volgen
Extra voordeel voor de ouders/verzorgers
Gedurende de periode dat jouw kind zwemles volgt bij NLG de Bronsbergen, heb jij GRATIS toegang tot Wellness Center de Bronsbergen. Dit geldt voor één (van de) ouder(s)/verzorger(s). De voorwaarden waaronder gebruik gemaakt kan worden van deze gratis toegang, zijn dezelfde die gelden bij een ALL-IN abonnement. Deze voorwaarden zijn hier na te lezen: voorwaarden.

 

 

Lestijden

Zaterdag tussen 08:00 – 11:00 uur


Tarieven zwemles
De kosten voor de zwemlessen bedragen € 40,00 per maand, betaling vindt via incasso plaats. Zodra de zwemlessen beginnen, wordt je verzocht hiervoor een machtiging af te geven.
Daarnaast eenmalige inschrijfkosten van € 24,95. Afzwemmen en de extra lessen bij NLG de Brink gedurende de laatste oefenperiode, zijn conform de dan geldende tarieven (deze worden jaarlijks geïndexeerd). Bij start van de lessen ontvangen de kinderen het Joepie-startpakket, bestaande uit een tas, bidon, ballon en een grote poster waar ze hun vorderingen met stickers op bij kunnen houden.

Indien jouw kind elders zwemles heeft gehad bestaat de mogelijkheid in te stromen in de bestaande lesuren in Bronsbergen.  Voor meer informatie kun je contact opnemen met NLG de Brink, via T: 0314 – 622 140

Ja, ik meld mijn kind aan