Zwemles

Bij de Bronsbergen kunnen de kinderen zwemles volgen voor het A en B diploma. De zwemlessen worden gegeven door gediplomeerde zweminstructeurs van NLG de Brink uit Zelhem. U mag uw kind inschrijven voor de zwemles in de maand wanneer hij/zij 4 jaar wordt. De lessen vinden plaats volgens het speciaal door NLG ontwikkelde Joepie-stappenplan, dat de kinderen door de hele zwemlesperiode leidt. Tevens kunt u ook de ontwikkeling van uw kind zelf inzien op de computer. Wij geven 1 x per week op de zaterdag  zwemles, deze lessen duren 45 minuten. De lessen worden gegeven in het binnenbad van Wellness Center de Bronsbergen (buiten de openingstijden van het Wellness Center).

 

  • De laatste oefenperiode en het afzwemmen vinden plaats bij NLG de Brink in Zelhem.
  • In deze periode kan u gevraagd worden om uw kind 2 x per week te laten zwemmen.
  •  De leerlingen hebben gratis toegang, gedurende de zwemlesperiode,  tijdens alle recreatieve uren bij NLG de Brink.
Extra voordeel voor de ouders/verzorgers
Gedurende de periode dat jouw kind zwemles volgt bij NLG de Bronsbergen, heb jij GRATIS toegang tot Wellness Center de Bronsbergen. Dit geldt voor één (van de) ouder(s)/verzorger(s). De voorwaarden waaronder gebruik gemaakt kan worden van deze gratis toegang, zijn dezelfde die gelden bij een ALL-IN abonnement. Deze voorwaarden zijn hier na te lezen: voorwaarden.

 

Lestijden

Zaterdag tussen 07:45 – 11:30 uur


Tarieven zwemles

De kosten voor de zwemlessen bedragen € 43.00 per maand, betaling vindt via incasso plaats. Bij oproep van de zwemles, krijgt u de link voor de automatische incasso in vullen.

Het inschrijfgeld bedraagt € 24,95 ( dit is inclusief een pasje waar u als ouder/verzorger mee na de sauna kunt). Afzwemmen en de extra lessen bij NLG de Brink gedurende de laatste oefenperiode, zijn conform de dan geldende tarieven (deze worden jaarlijks geïndexeerd). Bij start van de lessen ontvangen de kinderen het Joepie-startpakket, bestaande uit een tas, bidon, ballon en een grote poster waar ze hun vorderingen met stickers op bij kunnen houden.

Indien uw kind elders zwemles heeft gehad bestaat de mogelijkheid in te stromen in de bestaande lesuren in Bronsbergen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met NLG de Brink, via  0314 – 622 140 of per mail receptie@centrumdebrink.nl

Ja, ik meld mijn kind aan