Zoutsteen sauna

Bezoek onze zoutsteen sauna om stress te verminderen en je ademhaling te verbeteren. In onze zoutsteen sauna worden zoutstenen verhit. Dit zorgt ervoor dat mineralen vrij in de lucht komen, vergelijkbaar met zeelucht. De negatieve ionen zuiveren en verfrissen de lucht. Heerlijk wanneer je last hebt van astma of bronchitis. Dankzij de lagere temperatuur en luchtvochtigheid in een zoutsteen sauna kun je er wat meer tijd doorbrengen.

zoutsteen

Zoutsteen sauna en andere sauna’s

Naast de zoutsteen sauna heb je bij de Bronsbergen de keuze uit nog vele andere sauna’s. Van heerlijk warme kelo sauna tot bio sauna, infrarood sauna en stoom sauna; de keuze is eindeloos. Sauna’s staan bekend om hun bijdrage aan ontspanning en algehele lichamelijke en geestelijke gezondheid. Hiernaast kun je bij ons ook deelnemen aan unieke opgietingen. Tijdens een opgieting wordt er gebruik gemaakt van diverse heerlijke geuren die met water op de kachel gegoten worden. Bij Wellness Center de Bronsbergen combineren wij de opgietingen met mooie muziek. Op de momenten dat er geen opgietritueel plaatsvindt, wordt in deze sauna zachte, relax-muziek gedraaid. 

 

Zoutsteen sauna combineren met een behandeling

Wanneer je onze professionele, kleinschalige spa bezoekt, is het zonde om er niet volop van te genieten. Combineer je entree voor ons saunacomplex bijvoorbeeld met een heerlijke massage, gezichtsbehandeling of lichaamsbehandeling. Je hebt bij ons volop keuze uit bijvoorbeeld een klassieke massage, hot stone massage, klankschaalmassage, hamam behandeling of weldadige bodyscrub en wrap. Door een rustgevende behandeling te combineren met je bezoek aan de zoutsteen sauna ontspan je je lijf nog verder. Zo maak je er een dagje echt onbezorgd genieten van!

 

Culinaire arrangementen

Natuurlijk kun je bij ons ook genieten van een hapje en een drankje. Onze keukenbrigade nodigt je uit voor een heerlijke lunch of diner. Wij maken geen gebruik van een buffet, maar van een gevarieerde kaart met de lekkerste gerechten. Van maaltijdsalade of luxe broodje tot een verrassend hoofdgerecht van topkwaliteit; wij laten je graag het water in de mond lopen. Uiteraard ben je ook welkom voor alleen een verfrissend drankje, kopje koffie of verwarmende thee! Bestel er voor de kleine trek een lekker gebakje bij. Wanneer je een culinair arrangement bij ons boekt, ben je extra voordelig uit. Allergie of specifiek dieet? Geef het aan ons door. Dan houden we daar uiteraard rekening mee! 

 

Wees welkom!

Geniet van de persoonlijke aandacht in ons prachtige, informele wellness center in Zutphen. Dankzij de geweldige locatie aan het Bronsbergermeer, kom je nog meer tot rust. Een gezamenlijk dagje sauna is ook het perfecte kado voor een vriend of familielid. Neem de tijd voor jezelf en elkaar. Onze professionele medewerkers heten je alvast welkom!

RESERVEREN