Lichaamsbehandelingen

Bij Wellness Center de Bronsbergen heb je de keuze uit diverse behandelingen voor het hele lichaam, een weldaad voor lijf en geest. Voor zowel de oppervlakkige verzorging, als diepwerkende verzorging van de huid. Een bezoek aan de sauna is een heerlijke ontspannen moment, boek er een heerlijke behandeling bij voor een onvergetelijke ervaring!

De lichaamsbehandelingen kunnen zowel als een enkele als een duo behandeling worden geboekt en uitgebreid met een massage. Daarnaast is het ook mogelijk deze behandeling los te boeken volgens ons only beauty concept. Stel zelf je sauna/beauty dag samen of kies voor een van onze samengestelde arrangementen.

Een greep uit onze behandelingen:

Badrituelen

Geniet en boek een van onze hamam-badritueel. Niet voor niets al eeuwen populair!

Je heerlijk te laten scrubben, inzepen en masseren tijdens een Hamam behandeling. Heerlijk ontspannen en relaxed.

Hamam

Tijdens een Hamam word je heerlijk gescrubt, ingezeept en gemasseerd door een van onze specialisten. De behandeling vind plaats in onze prachtige hamamruimte en is te reserveren voor 25, 40 en 55 minuten.
Vind je het moeilijk om een voorstelling te maken van deze behandeling? Misschien ken je ze wel, badhuizen op vakantie, waar je met een een grote berg schuimende zeep wordt gemasseerd en overgoten wordt met warm water? Dat is de Hamam.

Scrub & wraps

Tijdens de Scrub & wraps word je verwent met de producten van Sothys.

Sothy’s biedt een keur aan verzorgingsproducten en staat bekend om de ontwikkeling van unieke behandelingsrituelen, waarin zintuigen, doelen en een gepersonaliseerde aanpak samenkomen. Uiteraard proefdiervrij.  Zo ontwikkelen zij Lichaamsrituelen 100% op maat. Jij kiest de geur die bij jou past, jij kiest de behandeling. Onze beauty-experts doen vervolgens de rest, zodat jij lekker kunt ontspannen.

Waxen

Ondervind je ook regelmatig hinder van onplezierige scheerongelukken? Ben je het een beetje zat dat je binnen no time alweer last hebt van stoppels? Misschien is waxen dan de oplossing voor jou!

De behandeling
Of je nou een normale of gevoelige huid met fijn of hardnekkig haar hebt, maakt geen verschil. De behandeling wordt aangepast op het huid en haartype. Met de wax van Lycon is ontharen zelfs al mogelijk vanaf 1 mm. Waxen is met Lycon ook mogelijk op lagere temperaturen. De huid wordt gevoed en verzacht en het resultaat is een gezonde, gladde en gehydrateerde huid. Het is mogelijk om de volgende lichaamsdelen te waxen: