Lichaamsbehandelingen

Bij Wellness Center de Bronsbergen heb je de keuze uit diverse behandelingen voor het hele lichaam, een weldaad voor lijf en geest. Voor zowel de oppervlakkige verzorging, als diepwerkende verzorging van de huid. Een bezoek aan de sauna is een heerlijke ontspannen moment, boek er een heerlijke behandeling bij voor een onvergetelijke ervaring!

De lichaamsbehandelingen kunnen zowel als een enkele als een duo behandeling worden geboekt en uitgebreid met een massage. Daarnaast is het ook mogelijk deze behandeling los te boeken volgens ons only beauty concept. Stel zelf je sauna/beauty dag samen of kies voor een van onze samengestelde arrangementen.

Een greep uit onze behandelingen:

Badrituelen

Spetter, spatter, spater, lekker in het water! Geniet en boek een van onze badrituelen. Niet voor niets al eeuwen populair!

Neem actief deel aan een badritueel en ga onder begeleiding van een specialist zelf aan de slag tijdens onze Rasul of kies ervoor om je heerlijk te laten scrubben, inzepen en masseren tijdens een Hamam behandeling. Heerlijk ontspannen en relaxed.

Rasul

Tijdens een Rasul ga je zelf aan de slag onder begeleiding van één van onze specialisten. Je kan kiezen tussen diverse pakkingen. Denk aan een traditionele rozenklei, maar ook kokos of chocolade (!) is mogelijk. Een Rasul is een reinigingsritueel die door de warmte en stoom van de Rasul ruimte de poriën diep reinigt. Doe-het-zelf badritueel

Hamam

Tijdens een Hamam word je heerlijk gescrubt, ingezeept en gemasseerd door een van onze specialisten. De behandeling vind plaats in onze prachtige hamamruimte en is te reserveren voor 25, 40 en 55 minuten.
Vind je het moeilijk om een voorstelling te maken van deze behandeling? Misschien ken je ze wel, badhuizen op vakantie, waar je met een een grote berg schuimende zeep wordt gemasseerd en overgoten wordt met warm water? Dat is de Hamam. Herken je het niet? Bekijk dan dit filmpje!

Scrub & wraps

Tijdens de Scrub & wraps word je verwent met de producten van Dermalogica. Door middel van Body Mapping zone-by-zone huidanalyse wordt duidelijk waar de huid en het lichaam zelf behoefte aan heeft.

Zone-by-zone huidanalyse? Omdat elk stukje huid op elk lichaamsdeel anders is en in aanraking komt met verschillende invloeden van buitenaf, heeft ook elk stukje huid een andere behoefte. Om er voor te zorgen dat de behandeling zo doelgericht en effectief mogelijk is voeren wij een eerst een zone-by-zone huidanalyse uit. Het lichaam wordt onderverdeeld in zones en op elke zone passen wij de juiste methode en gebruik van producten toe. Dit is vergelijkbaar met de facemapping voorafgaand aan onze gezichtsbehandelingen.

Dankzij warmte en de kracht van aanraken, ervaar je een resultaatgerichte behandeling zoals nog nooit meegemaakt. Iedere behandeling is volledig afgestemd op de conditie van de huid en datgene waar het lichaam op dat moment behoefte aan heeft. Een ongekende sensatie!