Een natuurlijke oplossing voor elk huidprobleem!

De missie van Bernard Cassière is om iedereen te voorzien van professionele huidverzorgingsproducten die zijn aangepast aan zijn huidtype. De producten zijn fairtrade, duurzaam en komen voor een gedeelte zelfs uit eigen tuin. Ook waren zij de eerste die vanaf 2003 werkte met verzorging op basis van etenswaren zoals chocolade en muesli. Een combinatie van verschillende natuurlijke ingrediënten en bijbehorende eigenschappen maken elke product lijn uniek.
In ons Wellness Center werken wij met verschillende lijnen van Bernard Cassière. We kijken goed naar de behoefte van jouw huid en kiezen zorgvuldig de juiste producten die jouw huid laat stralen. Bij sommige Special behandelingen vragen wij jou te kiezen met welke productlijn wij de behandeling bij je mogen uitvoeren. Vind je het lastig om te bepalen waar jouw huid behoefte aan heeft? Bekijk dan onderstaande omschrijving van de productlijnen en bijbehorende eigenschappen. Uiteraard zullen wij op het moment van de behandeling, mocht dit nodig zijn, advies geven over de juiste producten.

Muesli

Heb je last van een gevoelige en droge huid? Dan is de Muesli lijn met een heerlijke geur van tuberroos en vanillebloem een goede keus.
De producten hebben voedende- en herstellende eigenschappen en zijn mild voor de huid. De combinatie van karité boter, haver extract en honing uit hun eigen tuinen in Auriac zorgen voor een gehydrateerde en zachte huid.

Bamboo & Aloë vera

Zorgt je trekkerige huid voor een onprettig gevoel of heb je last van rood/ruwheden? Dan is de Bamboe & Aloë Vera lijn met een prettige geur van mandarijn en witte muskus voor jou de beste keuze.
De producten hebben een langdurig hydraterende werking en maken de huid weer soepel. De combinatie van bamboe extract, aloë vera extract en hyaluronzuur zorgen voor een meer veerkrachtige en gehydrateerde huid.

Spirulina

Je huid verandert door de jaren heen met je mee en kan soms wat droog aanvoelen met daarbij wat zichtbare lijntjes. De Spirulina lijn met een geur van pompelmoes en bergamot is geschikt vanaf een leeftijd van 30 jaar en zorgt voor extra hydratatie en harmonisatie van de gelaatstrekken.
De combinatie van spirulina extract, vlinderboon extract en plantaardige olie zorgen voor een stralende, vitale en zachte huid.

Bloedsinaasappel (Detox)

Heeft jouw huid gebrek aan glans en/of last van oneffenheden? Dan is de Bloedsinaasappel Detox lijn met een frisse geur van citrusvruchten geschikt voor jou.
De producten voeden en hydrateren je huid en elimineren dode huidcellen. Een combinatie van bloedsinaasappel extract, citrus extract en mandarijn olie zorgen voor een heldere en gehydrateerde huid met een natuurlijke glow.