Acne

Heb je last van acné? Behandeling is mogelijk! Laat je puistjes behandelen of de littekens van puistjes onder handen nemen. Onze gediplomeerde huidspecialisten helpen je graag met een persoonlijke behandeling en productadvies op maat.

 

Behandeling    40 min             €59,50          kuurbehandeling €272,50 (5 behandelingen)

Behandeling    55 min             €76,50            kuurbehandeling €357,50 (5 behandelingen)

Aanmelden voor de behandeling* kan door te bellen naar onze receptie: (0575) 820 250

*Veel zorgverzekeraars vergoeden de behandeling (gedeeltelijk). Vraag jouw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.

Acnebehandeling en advies op maat 

Elk mens is anders en elke huid dus ook. Ook met de jaren verandert je huid steeds mee. Zo is de huid van volwassenen vaak gevoeliger dan van jongeren. Hier passen wij onze behandelingen op aan. We brengen jouw huidbehoefte eerst in kaart met behulp van Face Mapping. Op basis van deze huidanalyse geeft onze huidexpert je een behandeling en advies op maat. Wij werken met de kwaliteitsproducten van Bernard Cassiere. Deze producten zijn Bernard Cassiere’s antwoord op pukkeltjes en puistjes.

Acnebehandeling voor huidontstekingen

Niet alleen jongeren hebben ‘jeugdpuistjes’. Ook op volwassen leeftijd kun je helaas nog steeds last hebben van huidontstekingen en de littekens daarvan. Acne ontstaat door een overschot aan talgproductie en dode huidcellen. Dit leidt tot verstoppingen en een opgezette huid. Hoe oud je ook bent, acne wordt vaak als vervelend en ontsierend ervaren. Met name in het gezicht kunnen rode vlekjes en puistjes je erg in de weg zitten. Je bent niet de enige, er zijn ontzettend veel mensen die last hebben van acne. Behandeling biedt verlichting van de klachten en helpt pukkeltjes verminderen. Hierdoor ervaren mensen ook vaak meer zelfvertrouwen.

 

Klantervaring

“Wellness Center de Bronsbergen heeft mij van mijn acne probleem afgeholpen. Ik had al verscheidene producten gekocht om van mijn puisten af te komen. Ieder product belooft de oplossing te zijn maar geen één hielp echt. Ik liep daarom nogal sceptisch de Bronsbergen binnen. Maar de professionals van Wellness Center de Bronsbergen komen daadwerkelijk na wat ze beloven. Ik had voor de kuurbehandeling gekozen van 40 minuten. Na de behandelingen zijn mijn puisten zo goed als verdwenen. De ontvangst was iedere keer vriendelijk en ik hoefde me gelukkig helemaal niet te schamen. Wat extra leuk was: bij de tweede keer werd ik al bij naam genoemd. Ik wil Wellness Center de Bronsbergen, met name Bianca, bedanken voor hun hulp.”  –  Joost, 16 jaar.

Combinatie met een bezoek aan de sauna

Jouw acnebehandelingen kun je heel goed combineren met een bezoek aan onze sauna’s. Saunagebruik is goed voor zowel je innerlijke als uiterlijke verzorging. Het helpt je lijf om afvalstoffen af te voeren en de doorbloeding te verbeteren. Dit draagt onder meer bij aan een gezonde en gevoede huid. Bovenal is een bezoek aan de sauna natuurlijk heerlijk ontspannend! Wees welkom bij de Bronsbergen voor onze heerlijke sauna’s, behandelingen en culinaire arrangementen. Genieten gegarandeerd!