Sothy’s Lichaamsrituelen

Bij de oud Egyptenaren was Sothys de naam van de meest heldere ster aan het helaas. Voor hen stond deze ster symbool voor eeuwige schoonheid. Sinds 1966 weet het merk Sothys schoonheidsbehandelingen om te zetten in zintuiglijke lichaamsrituelen. De grootste inspiratiebron voor het merk wordt gevormd door de natuur. Hier ligt dan ook de basis van dit merk. Het merk Sothys ontwikkelde diverse producten, behandelingen en rituelen op maat. Jij kiest de geur en de behandeling, wij verzorgen de rest, zodat jij ultiem kunt ontspannen.

Kies jouw behandeling:

Body Scrub van 25 minuten

Body scrub en wrap van 55 minuten

Body scrub, wrap en modelage/ massage van 85 min

HANAKASUMI  75 minuten  – een uniek ritueel met onder andere scrub en massage

Kies jouw favoriete behandeling

Bij ons stel je jouw eigen Sothys lichaamsbehandeling samen. Je kiest jouw favoriete geur, zoals het frisse citroen en petitgrain of het kruidige kaneel en gember. Daarna kies je welke behandeling bij jou past. Ga je voor een Sonthys bodyscrub, een bodyscrub met een wrap of een bodyscrub, wrap en massage. Tot slot kies je hoe lang je jouw behandeling wilt laten duren. Ga je voor een snelle behandeling van 25 minuten of neem je het er van en ga je voor maarliefst 85 minuten. Ontspan op de manier zoals jij dat wilt en bij jou past. Wij leggen jou in de watten. 

 

Voel je onbezorgd ontspannen

Deze behandeling op maat zorgt dat jij je na de behandeling relaxed en verfrist voelt. Combineer deze behandeling met onze andere arrangementen. Wat dacht je van een avond naar de sauna, samen met een hoofdgerecht of onze only beauty arrangementen? Wij selecteerden voor jou de meest gekozen arrangementen. Bekijk hier onze meest populaire behandelingen.

 

Ultiem ontspannen én slapen

We snappen het dat wanneer je helemaal ontspannen bent van een dag bij de Bronsbergen je geen zin hebt om de auto in te stappen en naar huis te rijden. Liever blijf je nog wat langer hangen of zelfs overnachten in de buurt. Alles om het onbezorgde ontspannen gevoel vast te houden. Bekijk ons aanbod in de prachtigste hotels, vaak te boeken inclusief een arrangement.

 

Welkom bij de Bronsbergen 

Bij ons vind je een volledige aanbod sauna’s, beauty behandelingen, arrangementen, en ons culinaire aanbod vinden. Je bent méér dan welkom om te genieten, te relaxen én te ontspannen. We staan bekend om onze persoonlijke aandacht. Onze Wellness Center is kleinschalig, informeel én professioneel. Alleen de beste masseurs en vakspecialisten behandelen onze gasten. Geniet samen met jouw partner, vriend, of vriendin, of juist alleen van alles wat we jou te bieden hebben. Op een vertrouwde, professionele manier. Wij zorgen voor jouw ontspanning.