Overige faciliteiten

Een wellness ervaring bestaat uit meer dan alleen een verblijf in een saunacabine. Uiteraard beschikt Wellness Center de Bronsbergen over een voetenbad en dompelbad, evenals koude douches. Daarnaast zijn er nog andere voorzieningen om jouw wellness ervaring helemaal compleet te maken, zoals een whirlpool, scrubruimte, zwembad en nog veel meer.

Dit zijn onze overige faciliteiten

 • Voetenbad

  De sauna ervaring bij Wellness Center de Bronsbergen begint bij het voetenbad dat centraal in het saunaplein is gesitueerd. Het water van het voetenbad is 38°C en bereidt jouw lichaam voor op de saunagang. Het heerlijke warme water aan je voeten zorgt dat de bloedvaten en poriën zich openen en zich voorbereiden op het komende zweetproces. Hiermee wordt het effect van jouw saunagang optimaal en bereik je een heerlijk voldaan en ontspannen gevoel nà de saunagang.
  Na jouw saunagang kun je het voetenbad gebruiken om jouw lichaam – na het dompelbad of (ijs)koude douche – weer op aangename temperatuur te brengen.

 • Dompelbad

  Een goede afkoeling na een warme sauna is erg belangrijk – het lichaam moet de warmte van de sauna weer kwijt. Een snelle, korte afkoeling in het dompelbad stimuleert een goede bloedsomloop en jouw lichaamstemperatuur wordt weer teruggebracht naar normale waarden. Als je in het dompelbad – dat doorgaans kouder dan 5°C is – stapt, dan zal je de heerlijke tinteling op de huid voelen en je stapt weer als herboren uit dit koude bad.

  Koel af in de frisse buitenlucht en/of met een lekkere koude douche. Creëer zo celvernieuwing van de huid en een goede reiniging.

 • Scrubruimte

  Het geeft een heerlijk gevoel om alle dode en oude huidcellen van jouw lichaam te verwijderen. In onze scrubruimte kun je zelf jouw lichaam een volledige scrubbehandeling geven. Het scrubzout staat voor jou ter beschikking.
  Na het grondig aanbrengen van het scrubzout en dit met ronddraaiende bewegingen op jouw huid te hebben aangebracht, kun je het wegspoelen onder een aangename warme douche. Jouw huid voelt daarna heerlijk zacht en glad aan.

 • Whirlpool

  Tussen de saunagangen door is het van belang om het lichaam tijd en rust te gunnen om bij te komen. Dit kan in onze uitnodigende whirlpool, waar je omgeven wordt door kleine, tintelende bubbels in heerlijk warm water. De whirlpool is ruim van opzet zodat er altijd plaats is.

 • Zwembad

  Een belangrijk onderdeel van jouw sauna ervaring is lichaamsbeweging. Dit kun je doen door een wandeling te maken door onze prachtige tuin, maar in ons zwembad kun je heerlijk in jouw eigen tempo baantjes zwemmen. Ontspanning op zijn best!

  Dagelijks kun je vanaf 13:00 uur* zonder badkleding gebruik maken van het zwembad (m.u.v. de badkledingdagen).
  * Onder voorbehoud.

 • Relaxruimte

  Bij Wellness Center de Bronsbergen kun je zelf bepalen op welke wijze je tot rust wilt komen. Wil je even niet in de whirlpool? Dan nodigen wij jou graag uit om gebruik te maken van onze relaxruimte. Deze is zodanig ingericht dat je optimaal kunt ontspannen. Er klinkt een zachte, rustige muziek op de achtergrond, een knapperend vuurtje in de open haard en een magnifiek uitzicht op onze tuin. In deze veilige omgeving kun je alles even vergeten en helemaal tot jezelf komen.