ALL-IN abonnementen

ALL-IN genieten! Onbeperkt toegang tot Wellness Center NLG de Bronsbergen en méér.

Voor iedereen die onze sauna regelmatig bezoekt hebben wij het NLG ALL-IN abonnement vanaf € 24,95 p.mnd.
Het ALL-IN abonnement is verkrijgbaar in verschillende varianten. Kom jij voornamelijk doordeweeks (maandag t/m donderdag) dan kies je voor het ALL-IN Zwem+ abonnement vanaf € 24,95 per maand of het ALL-IN Fitness+ abonnement vanaf € 29,95 per maand . Wil jij ook in het weekend genieten van de faciliteiten van Wellness Center de Bronsbergen, dan kies je voor het ALL-IN Wellness+ abonnement vanaf € 49,95 per maand.
Met de ALL-IN abonnementen kan je niet alleen in Zutphen, maar ook bij de overige vestigingen van NLG genieten van de faciliteiten behorende bij je abonnement. NLG heeft naast Zutphen ook vestigingen in Lobith en Zelhem.

 

Onbeperkt toegang tot Wellness Center de Bronsbergen met het ALL-IN abonnement

Van maandag tot en met donderdag: vanaf € 24,95 per maand
Van maandag tot en met zondag: vanaf € 49,95 per maand

ALL-IN abonnement afsluiten

Onze ALL-IN abonnementen:
In onderstaand overzicht kan je de NLG ALL-IN abonnementen en de bijbehorende faciliteiten vinden. Bepaal zelf welk abonnement het beste bij jou past en kom heerlijk veel genieten in Zutphen en bij de andere vestigingen van NLG.

 

*Reserveren voor je bezoek aan Wellness Center NLG de Bronsbergen als NLG ALL-IN abonnementhouder is niet verplicht. Vol = echter vol, dus wil je zeker zijn van een plek, reserveer dan voor je bezoek.

ALL-IN abonnement afsluiten


NLG

Wellness Center NLG de Bronsbergen (NLG de Bronsbergen) is onderdeel van NLG – Nederlandse Leisure Groep. NLG heeft meerdere vestigingen in de Achterhoek.
Met het ALL-IN abonnement mag je ook onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten van deze vestigingen. Wil je bijvoorbeeld zwemmen of aquasporten bij NLG de Brink in Zelhem of fitnessen bij NLG Lobith, dan kan dit allemaal met het passende abonnement. Zonder dat je bij hoeft te betalen.

Het ALL-IN abonnement bij Wellness Center NLG de Bronsbergen staat op naam en is niet overdraagbaar aan een ander.