Manicure / pedicure

In het Beauty Center van Wellness Center de Bronsbergen wordt ook hand- en voetverzorging aangeboden. Zowel een heerlijke manicure als een (medische) pedicure en het lakken van nagels worden aangeboden:

Manicure

Onze handen worden dagelijks blootgesteld aan heel veel invloeden. Deze invloeden kunnen ervoor zorgen dat de conditie van onze nagels minder goed is en de handen droog aanvoelen. Erg vervelend aangezien we onze handen continue gebruiken en ze zichtbaar zijn voor iedereen. Onze manicure behandeling geeft jouw nagels en handen een oppepper zodat ze er weer verzorgd uit komen te zien.

Pedicure

Wanneer je last hebt van je voeten kan dit erg vervelend zijn. Likdoorns, kalknagels of misschien zelfs ingegroeide nagels… Ze zijn niet alleen vervelend voor de voeten zelf, maar kunnen ook andere problemen veroorzaken in het lijf als je er niks aan doet. Daarom bieden wij voetverzorging in de vorm van (medische) pedicurebehandelingen.

Tijdens een pedicure in onze speciaal ingerichte pedicureruimte, wordt overtollig eelt verwijdert, nagels worden geknipt en/of gevijld en schimmelnagels worden behandeld. Problemen en narigheden zoals likdoorns en ingegroeide teennagels worden medisch verantwoord verholpen. Het ligt aan het stadium van de problemen of deze volledig verholpen kunnen worden in één behandeling, of dat er meerdere behandelingen nodig zijn. Een preventief bezoek brengen aan onze pedicure kan natuurlijk ook. We kijken samen naar de beste pedicurebehandeling voor jou!

Nagels lakken kleur/french

Eindigt nagels lakken ook altijd in zo’n fiasco? Links lukt nog wel, maar dan nog die rechterhand (voor de linkshandigen natuurlijk precies andersom). Maak het je zelf gemakkelijk en laat je nagels lakken door een van onze schoonheidsspecialistes, wel zo HANDig! Je kan je nagels laten lakken in een van de hippe kleurtjes Pupa nagellak of een french manicure. Een French manicure is een 3-stappen lak die de nagels een natuurlijke look geven. Kenmerkend is de witte halve maan aan de bovenkant van je nagels.

Wistjedat…. Pupa ‘little doll’ betekend? De maker van het merk noemde zijn dochter zo toen hij voor haar een make-up kitje maakte. Zo is het hoogwaardige make-up merk ontstaan!

Bovenstaande behandelingen zijn te reserveren in combinatie met een bezoek aan onze sauna, maar ook als losse behandeling dankzij ons ‘only beauty’ concept. Combineren voor een totaalpakket voor mooie handjes & voetjes is altijd mogelijk. Naast genoemde behandelingen kan er natuurlijk ook uitgebreid worden met bijvoorbeeld een massage of gezichtsbehandeling.

Benieuwd of een van onze schoonheidsspecialistes wat voor je kan betekenen? Je mag altijd bellen voor gratis en vrijblijvend advies 0575 820250. Ook ben je natuurlijk welkom oms ons beauty center binnen te lopen voor advies en vragen. Boek direct een pedicure, manicure of gellak behandeling!