Massage Lochem

Een massage wordt al honderden jaren lang gebruikt ter ontspanning. Maar wist je ook dat een massage ook heel gezond voor je is?
Bij Wellness Center de Bronsbergen bieden wij verschillende soorten massages.

Een Indiase Ayurvedamassage, Hotstone massage, Voetreflexmassage, Zwangerschapsmassage of gewoon een klassieke massage.

De afstand van Lochem tot Wellness Center de Bronsbergen is slechts 20 minuten!

Voordelen massage Lochem

Enkele voordelen van een massage:

  • Vermindert stress;
  • Stimuleert het geluksgevoel;
  • Verhoogt je weerstand;
  • Stimuleert de doorbloeding;
  • Verbetert de balans tussen lichaam en geest.

Bij Wellness Center de Bronsbergen kennen we zoals eerder genoemd ook velen andere massages.

Hotstone massage Lochem

Al eeuwenoud, maar nog niet zo lang geleden ‘herontdekt’ ; de hotstone massage. De massage heeft een diepe helende en ontspannende werking en wordt gegeven met warme, gladde basalt stenen van ongeveer 45°C. Een Basalt steen is een hard en ijzerhoudend vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Ze houden daarom de warmte goed vast.

Wistjedat… de warmte van de stenen tot wel 4 cm diep in het spierweefsel kan doordringen?

Een Hotstone massage start met een klassieke massage van het lichaam. Vervolgens wordt er gebruik gemaakt van de opgewarmde basalt stenen. Wanneer het lichaam is gemasseerd met de warme stenen worden de stenen op het lichaam neergelegd voor een diepere werking. Dit geeft een heerlijk verwarmend gevoel, er ontstaat een diepere ontspaning en bloed-en lymfstromen gaan beter stromen. Dit zorgt ervoor dat blokkades in spierweefsel makkelijker opgelost worden!

Massage Lochem

Voetreflexmassage Lochem

De voeten krijgen het vaak het zwaarst te verduren als uw lichaam niet goed werkt. De voetreflexmassage is een massage waarbij de ‘drukpunten’ in uw voeten behandeld worden.
Wat veel mensen niet weten is dat deze drukpunten een directe verbinding hebben met andere lichaamsdelen en organen. Tijdens deze massage wordt op alle orgaanplekjes een zekere druk uitgeoefend. Het effect hiervan is dat de betreffende organen beter doorbloed raken waardoor ze beter functioneren. Je zult de positieve werking van deze massage zeker merken.

Zwangerschapsmassage Lochem

De zwangerschap is een fantastische en prachtige periode, maar soms kan de blijdschap in de weg gezeten worden door narigheden en ongemakken. Denk aan misselijkheid, moeheid, last van de bekken en heupen en ga zo maar door… Hormoon veranderingen beïnvloeden daarnaast je gemoedstoestand, kortom je kan wel een oppepper en/of moment van ontspanning gebruiken!

Tijdens de zwangerschapsmassage worden jullie (!) even heerlijk in de watten gelegd door onze gespecialiseerde masseur. Er is ruimte voor vragen en het is natuurlijk mogelijk aan te geven wat eventuele extra aandacht kan gebruiken. Tijdens de massage lig je in plaats van op je buik op je zij.

Ayurvedamassage Lochem

De naam zegt het al, deze 55 minuten durende massage is gebaseerd op Ayurveda. Ayurveda is een zeer oude Indiase gezondheidsleer, waar de drie dosha’s Vata, Pitta en Kapha – bestaande uit ether, lucht, vuur, water en aarde – weer in balans gebracht worden.

Waar wacht je dus nog op? Reserveer nu voor één van de 5 unieke massages en ontdekt hoe ontspannend écht ontspannen aanvoelt!

 

Ayurvedamassage, Hotstone massage, Voetreflexmassage, Zwangerschapsmassage, klassieke massage.