Pedicure Vorden

Een pedicure is een uitgebreide behandeling van de voeten en kan tevens gezien worden als een ontspannend momentje voor degene die de pedicure ondergaat. De pedicurebehandeling zorgt naast het feit dat je voeten er verzorgder uitzien, ook voor het wegnemen van ongemakken zoals kalknagels en likdoorns. Kortom, een pedicure is geschikt voor iedereen!

Gevestigd in onze luxe Wellness Center de Bronsbergen is Beauty Center Zutphen.
Dit Beauty Center ligt op minder dan 10 minuten reisafstand vanaf Vorden.

Voetklachten

De gemiddelde mens loopt maar liefst 100 duizend kilometer in zijn leven. Dit is gelijk aan twee en een half keer de aarde rondlopen! Het is dus niet gek dat veel mensen last hebben van likdoorns, ingegroeide nagels, kalknagels etc. Als gevolg van deze voetklachten kun je ook nog eens last van je knieën, heupen of rug krijgen. En dat wil natuurlijk niemand. Gelukkig kunnen met de juiste zorg al deze ongemakken verholpen worden en voorkom je verdere (medische) klachten.

Pedicure Vorden

Hoe een pedicurebehandeling bij ons Beauty Center eruit ziet? Wij hebben verschillende soorten pedicures met elk weer meer voordelen:

Pedicure Basic

35 minuten-lange pedicure

Deze pedicure is een basis voetverzorging. Tijdens deze behandeling worden de voeten en nagels verzorgd en wordt eelt verwijderd. Een heerlijk momentje voor jezelf om preventief voetklachten te voorkomen.

45 minuten-lange pedicure

Wanneer je een pedicure van 45 minuten boekt worden óók kalk/schimmelnagels behandeld en worden likdoorns aangepakt. Deze pedicurebehandeling is dus zeer geschikt voor mensen die op zoek zijn naar intensievere voetverzorging.

 

Pedicure Vorden

Pedicure Deluxe

Wanneer er gekozen wordt voor de Deluxe pedicure is er een totale voetverzorging. Buiten het verwijderen van eelt en het behandelen van de likdoorns en kalk/schimmelnagels, worden de voetjes ook heerlijk gescrubd. Tot slot ontvangen ze ook nog een intensieve verzorging en kun jij er weer helemaal tegenaan!

Extra’s pedicure

Combineer je de pedicure met een het lakken van je nagels (Pupa nagellak) kan dit voor slechts € 10,- extra. Voor een Essie gellak in combinatie met een pedicurebehandeling betaal je € 20,- extra.

Ook is een pedicure heel goed te combineren met een bezoek aan onze sauna. Doordat de pedicure door speciaal getrainde schoonheidsspecialistes gegeven wordt, kan de behandeling enkel telefonisch gereserveerd worden in verband met beschikbaarheid. Reserveren kan via onze receptie. Wij zijn bereikbaar op 0575 820250.