Sauna Doesburg – Wellness Center de Bronsbergen

Wellness Center de Bronsbergen ligt aan de rand van Zutphen, nabij de uiterwaarden van de IJssel. Deze wellness oase – compleet met sauna – bevindt zich op slechts 20 autominuten vanaf Doesburg. Het kuuroord is geïnspireerd op de natuurlijke elementen van Wellness. Wellness Center de Bronsbergen, een ‘aangename tussenstop’ in het leven. Dit betekent o.a. ook dat er milieuvriendelijk wordt gewerkt en dat er veel biologische producten worden gebruikt.

Wellness Center de Bronsbergen: natuurlijk beleven ten noorden van Doesburg

Wanneer je vanuit Doesburg richting Zutphen rijdt, kom je bij Wellness Center de Bronsbergen terecht, een weldadig natuurlijk pauzemoment in Gelderland.
Wellness Center de Bronsbergen is een wellness center gelegen in de bijzonder mooie omgeving van Zutphen omringd door het Bronsbergenmeer. Wellness Center de Bronsbergen is een plek waar iedereen welkom is en waar natuurlijk genieten op zijn plaats is. Door de kleinschaligheid en gastvrijheid is persoonlijke aandacht een belangrijk aspect van Wellness Center de Bronsbergen. Zo wordt er een ultieme ervaring van ontspanning, welbehagen en beauty gecreëerd.

Bij Wellness Center de Bronsbergen heb je een ruime keuze uit verschillende arrangementen en behandelingen om ieder zijn of haar wens te vervullen, Wij beschikken over verschillende ruimtes waarin alle behandelingen zorgvuldig en met veel aandacht worden uitgevoerd.
Je kunt gebruik maken van verschillende sauna’s waaronder de infra rood sauna, de bio sauna, zoutsteen sauna en kelo sauna.
Ook beschikt Wellness Center de Bronsbergen over verschillende baden waarin jouw lichaam op temperatuur kan komen en heerlijk kan ontspannen. Om tussen door even te rusten kun je gebruik maken van de verschillende relax ruimtes en loungeruimte.
En om het dagje compleet te maken kun je lekker nagenieten in het restaurant waar je wordt verrast door de culinaire gerechten.
Om het nog mooier te maken kun je gebruik maken van onze verschillende beauty behandelingen.
Al met al, een perfecte plek om jouw dag om te toveren tot een ideaal wellness dagje.