Sauna Doetinchem – Wellness Center de Bronsbergen

Een heerlijke kleinschalige sauna dichtbij Doetinchem, waar persoonlijke aandacht centraal staat, dat is Wellness Center de Bronsbergen in Zutphen. Ons Wellness Center de Bronsbergen ligt aan de rand van Zutphen, nabij de uiterwaarden van de IJssel. Het kuuroord is geïnspireerd op de natuurlijke elementen van de Wellness.

We hebben met grote regelmaat goede acties die ervoor zorgen dat jij voor een gereduceerd bedrag ons Wellness Center kan bezoeken. Ben jij benieuwd geworden en ben jij wel toe aan een dag optimaal ontspannen in de sauna? Kijk dan hieronder voor onze aanbiedingen. Je kunt bijvoorbeeld al een sauna dag-entree aanschaffen voor €15.75 of een Winter Relax Arrangement (sauna dag-entree én een behandeling) boeken vanaf €37,50.

Wellness Center de Bronsbergen: Optimaal genieten in onze Sauna vlakbij Doetinchem

Wanneer je vanuit Doetinchem richting Zutphen rijdt kom je bij ons Wellness Center de Bronsbergen terecht. Wellness Center de Bronsbergen is een Wellness Center gelegen in de bijzonder mooie omgeving van Zutphen omringd door het Bronsbergenmeer. Wellness Center de Bronsbergen is een plek waar iedereen welkom is en waar optimaal genieten centraal staat. Door de kleinschaligheid van ons Wellness Center staat persoonlijke aandacht bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers doen er alles aan om voor jouw een ontspannen ervaring te creëren en jouw de rust te bieden waar je naar op zoek bent.

Bij ons Wellness Center dichtbij Doetinchem heb je een ruime keuze aan diverse faciliteiten. Ons Wellness Center is voorzien van verschillende sauna’s- en stoombaden, bubbelbaden, een zwembad, een opgietruimte, snel bruiner en een compleet Beautycenter waar jij van diverse behandelingen kan genieten. Kom helemaal tot rust in bijvoorbeeld onze Infra rood sauna, de Zoutsteen sauna of onze Kelo sauna (een rustgevende sauna ruimte waar de temperaturen kunnen oplopen tot en met 90 graden, de sauna heeft zijn naam te danken aan de bijzondere Kelo dennenbomen die maar liefst 300 jaar oud zijn). Ook beschikt Wellness Center de Bronsbergen over verschillende baden waarin jouw lichaam op temperatuur kan komen en heerlijk kan ontspannen. Om tussen door even te rusten kun je gebruik maken van de verschillende relax ruimtes en loungeruimtes.

Een Wellness ervaring bij onze sauna dichtbij Doetinchem wordt helemaal compleet gemaakt met een hapje en/of drankje in ons gezellige restaurant/lounge. Er is ruimschoots keus én variatie: van een heerlijke salade tot een heerlijk hoofdgerecht, van een lekkere smoothie tot een goed glas wijn. Uiteraard werken wij met mooie, verse en gezonde producten. Ons restaurant/lounge heeft een mooi uitzicht over onze prachtige tuinen en bij lekker weer is het mogelijk om op het terras of de zonneweide te genieten onder het genot van een smoothie, kopje thee of een goed glas wijn.

Om jouw dag compleet te maken kun je een bezoek brengen aan ons Beauty Center. Ons Wellness Center de Bronsbergen, een heerlijke sauna dichtbij Doetinchem, heeft een complete beauty afdeling met gespecialiseerd personeel die voor jou klaar staan. Kom naar ons Beauty Center voor een heerlijke gezichtsbehandeling, een klassieke massage, een mani- of pedicure, een bodywrap- of scrub of laat je lekker verwennen in onze Hamam. Of probeer eens onze Rasul, een heerlijke Oosters doe-het-zelf ritueel waarbij je jezelf insmeert met Rasul modder om alle dode huidcellen te verwijderen.

Kom genieten van onze heerlijke sauna faciliteit dichtbij Doetinchem, je bent méér dan welkom bij Wellness Center de Bronsbergen.