Sauna Gelderland – Wellness Center de Bronsbergen

Een heerlijke kleinschalige sauna, waar persoonlijke aandacht centraal staat, in de provincie Gelderland vind je in Zutphen. Ons Wellness Center de Bronsbergen ligt aan de rand van Zutphen, nabij de uiterwaarden van de IJssel. Het kuuroord is geïnspireerd op de natuurlijke elementen van de Wellness.

We hebben met grote regelmaat goede acties die ervoor zorgen dat jij voor een gereduceerd bedrag naar ons Wellness Center kan. Ben jij benieuwd geworden en ben jij wel toe aan een dag optimaal ontspannen in de sauna? Hieronder staan onze huidige aanbiedingen, geniet bijvoorbeeld voor slechts €15,75 van een sauna dag-entree of boek ons Winters Relax Arrangement vanaf €37,50.

Wellness Center de Bronsbergen: natuurlijk beleven in onze sauna in Gelderland

Wanneer je vanuit de achterhoek richting Zutphen rijdt kom je bij Wellness Center de Bronsbergen terecht, een heerlijk ontspannen sauna moment in Gelderland. Wellness Center de Bronsbergen is een Wellness Center gelegen in de bijzonder mooie omgeving van Zutphen omringd door het Bronsbergenmeer. Wellness Center de Bronsbergen is een plek waar iedereen welkom is en waar optimaal genieten op zijn plaats is. Door de kleinschaligheid is de persoonlijke aandacht een belangrijk aspect van Wellness Center de Bronsbergen. Onze medewerkers doen er alles aan om voor jouw een ontspannen ervaring te creëren waarbij jij even toekomst aan de rust waar je naar zoekt.

Bij ons Wellness Center in Gelderland heb je een ruime keuze aan faciliteiten, ons Wellness Center is voorzien van verschillende sauna’s- en stoombaden, bubbelbaden, een zwembad, een opgietruimte, snel bruiner en een compleet beautycenter waar jij van verschillende behandelingen kan genieten. Kom helemaal tot rust in bijvoorbeeld onze infra rood sauna, de zoutsteen sauna of de kelo sauna (een rustgevende sauna ruimte waarbij de temperaturen op kunnen lopen tot 90 graden, de sauna heeft zijn naam te danken aan de bijzondere Kelo dennenbomen die maar liefst 300 jaar oud zijn. De Kelo dennenbomen zorgen voor een uniek en bijzonder klimaat in de sauna). Ook beschikt Wellness Center de Bronsbergen over verschillende baden waarin jouw lichaam op temperatuur kan komen en heerlijk kan ontspannen. Om tussen door even te rusten kun je gebruik maken van de verschillende relax ruimtes en loungeruimte.

Een Wellness ervaring bij onze sauna in Gelderland wordt helemaal compleet met een hapje of drankje in ons gezellige restaurant en lounge. Er is ruimschoots keuze en variatie: van een heerlijke salades en soepen tot een heerlijk hoofdgerecht, van een vers sapje tot een goed glas wijn. Uiteraard werken wij met mooie, verse en gezonde producten. Ons restaurant en lounge hebben een mooi uitzicht over onze prachtige tuinen en bij lekker weer is het mogelijk om op het terras of de zonneweide te genieten onder het genot van een smoothie, een kopje thee of een goed glas wijn.

Om jouw dag compleet te maken kun je een van onze heerlijke beauty behandelingen bij boeken. Ons Wellness Center de Bronsbergen, een heerlijke sauna in Gelderland, heeft een complete beauty afdeling, met gedreven en gespecialiseerde medewerkers die voor jouw klaar staan om jouw te voorzien van een heerlijk ontspannen behandeling. Onze beauty specialisten staan elke dag voor jouw klaar om jouw te voorzien van een heerlijke gezichtsbehandeling, een klassieke massage, een mani- of pedicure, een hot stone massage, een body wrap of scrup. Ook erg lekker is onze hamam, hierbij geniet je 25,40 of 55 minuten van een uitgebreide scrubbehandeling. Of probeer eens onze Rasul, een heerlijk Oosters doe-het-zelf ritueel, waarbij je Rasul modder op je huid smeert om alle dode huidcellen te verwijderen.

Kom genieten van onze Sauna faciliteit in Gelderland, je bent méér dan welkom bij Wellness Center de Bronsbergen.